Horsens Gymnasium åbner dørene op for en fortælling hvor patriotisme og pacifisme tordner sammen i dette års brag af en musical HAIR! Der er fuld smæk på flower power-generationens motto: Make love not war samtidig med at krigen raser i Vietnam og kampvillige amerikanske unge mænd bliver sendt afsted til en grusom skæbne.

Claude er en pæn ung mand, der ankommer til New York med en plan: Han skal gå i skole, finpudse sine karakterer, og når der bliver brug for ham, vil han tage stolt afsted til Vietnam og kæmpe for sit land. Men Claudes plan forløber ikke helt som planlagt: Han bliver hvirvlet ind i den charmerende hippie Bergers farverige vennekreds og Claude kan ikke lade være med at lade sig drage af denne frie måde at leve på – derudover hjælper Berger Claude med at nærme sig den fortryllende Sheila, som han er så forelsket i, og det placerer for alvor Claude i et dilemma: Skal han leve efter sit lands forventninger til ham, eller skal han lade sig guide af sit hjerte og lade kærligheden sejre?!

Det finder du ud af en kold aften i februar, hvor danserne vil ryste deres hippie-hofter, musikerne vil spille fed rock, sangerne vil skråle de fortryllende tunes og skuespillerne spille, som det gjaldt en oscar!

Vi glæder os til at se dig til en hairy-aften på Horsens Gymnasium!