Musical – Elevernes egen legeplads

Gense musicalen “Som sendt fra himlen”  fra 2016 her

Gik du glip af vores musical? Eller vil du bare se den igen? Muligheden er lige her …

 

Musical på Horsens Gymnasium

https://www.youtube.com/watch?v=0xJoex9QAqg

Hvert år sætter eleverne på Horsens Gymnasium en superfed musical op. Kvaliteten er altid helt i top, og begivenheden sætter sit musikalske og kunstneriske præg på gymnasiet helt fra den hyggelige, intense og festlige musicalhyttetur i september til kulminationen med de afsluttende prøver og forestillinger i starten af februar.

I år opfører vi musicalen ”Som sendt fra himlen” frit efter Tarantinos nyklassiker ”Pulp Fiction”. Der bliver plads til både dygtigt skuespil, drama, action og spænding, lækre dansemoves og svedig musik samt selvfølgelig små og store mirakler. For sådan nogle tror vi på – på vores helt egen Tarantino-inspirerede måde ;-).

Musicalen er en af de absolut største begivenheder på Horsens Gymnasium. En begivenhed der samler elever fra alle studieretninger og fra alle årgange i et fælles projekt. De medvirkende spænder over skuespillere, sangere, musikere, dansere, sminkører, kostumefolk, pr-crew, lys- og teknikfolk. Der er spændende og udfordrende opgaver for enhver smag!

I videoen ovenfor fortæller Martin og Niels Jakob 2d, hvorfor de synes, at musicalen er det fedeste!