Visuelt Gymnasium

Samarbejde med Billedskolen – Visuelt Gymnasium

Vi tilbyder et samarbejde med Billedskolen på Horsens Kunstmuseum. Undervisningen på gymnasiet koordineres med undervisningen på Billedskolens Akademi og Horsens Kunstmuseum, hvor du får mulighed for at prøve kræfter med visuelle, innovative og kreative opgaver. Dvs. at der tages nogle hensyn i skemaet hos elever med tilknytning til billedskolen.

På Billedskolen Horsens Kunstmuseum kommer du til at arbejde med emner, der er vigtige i forhold til design, tegning og kunst, f.eks. arkitektur, grafisk design, tekstil maleri og foto. Der anvendes ofte en praktisk orienteret indfaldsvinkel til fag og emner.

Undervisningen vil også inddrage fag som innovation, kreativ proces og kommunikation.

Du modtager gennemsnitlig 6 ugentlige timer i 3 år. Der er en egenbetaling til Billedskolen.

Læs mere om billedskolen på www.billedskolenhorsens.dk eller på facebook. Du kan også kontakte Billedskolen på telefon 76292370.

Billedskole-elever kan vælge mellem studieretning 1 eller 6

Ny praktikmulighed:

Invitation til en ny praktikmulighed vedr. Visuelt Gymnasium Horsens. Den afholdes første gang i 2016 – mandag til onsdag i uge 5.

Vi beder om tilmelding pr. mail til musjb@horsens.dk, hvor der også skal medsendes den praktikaftale formular med elevens navn som skolen bruger til andre praktikophold. Herefter returnerer vi den med dagenes indhold til underskrift ved forældre.

”Ordningen er indholdsmæssigt blandt landets p.t. skarpeste tilbud til de unge, der senere i livet ønsker – at arbejde inden for de kreative områder i samfundet. Herunder arkitektur, tegning, design og kunst. Heldigvis har vi et felt af super skarpe undervisere tilknyttet ordningen, og det giver den tyngde” siger leder af ordningen, leder Billedskolen Horsens, Jannik Broz.