STUDIEVALGSVEJLEDER

ORIENTERING OM STUDIEVALG ØSTJYLLAND

Torben Tiedemann tti@studievalg.dk

I løbet af jeres gymnasietid vil I, ud over en gennemførselsvejleder, også møde en Studievalgvejleder fra Studievalg Østjylland. Her på skolen hedder Studievalgvejlederen Torben Tiedemann. Han vil i løbet af både 1., 2., og 3. år afholde oplæg og workshops omkring valg af videregående uddannelse, herunder bl.a uddannelsessystemet, uddannelsesguiden og optagelse. Han vil derudover have træffetid på skolen en gang om måneden, hvor I kan komme og få personlig vejledning. Desuden vil I blive orienteret om forskellige arrangementer, eksempelvis studiepraktik, studie- og karrieredag samt U-days (åbent hus), som I kan deltage i.

http://www.studievalg.dk/book kan I få et overblik over samtlige aktiviteter samt kontaktoplysninger på Torben. Desuden skal I oprette jer som studievalgbruger, så I fremover modtager mails, når Torben planlægger aktiviteter på skolen eller har vigtige informationer omkring videregående uddannelse. Du skal gøre det på  http://www.studievalg.dk/mailservice

Klik her for at bestille en tid hos Torben Tiedemann.

Videregående uddannelser

  • Studentum.dk – giver information om ansøgningskrav, studieforløb, eksamen, studiemiljø, udgifter, boligmuligheder mm.
  • Uddannelsesguiden.dk – er en omfangsrig portal, der er bygget op af Undervisningsministeriet. Her har du mulighed for at information om uddannelser, arbejde, programmer og meget mere.
  • Finduddannelse.dk – er en søgetjeneste for efteruddannelse og andre former for kompetenceudvikling.