Øvrige

Videresende alle e-mails fra din horsensgym.dk-mail-konto

Hvordan du indstiller din horsensgym.dk-mail-konto (eller en almindelig gmail-konto) til at videresende alle e-mails til din private e-mail-adresse, så du ikke behøver at tjekke din horsensgym.dk-mail, sålænge du bare tjekker din private e-mail.

Blocksite

Program, som midlertidigt kan blokere for adgangen til udvalgte hjemmesider, så man ikke fristes til at gå ind på de pågældende sider, når man burde bruge tiden på skolearbejdet. Programmet kan hentes her.
Dokumentet “En digital rygrad.docx”, som kan hentes nedenfor på denne side, indeholder vejledning til installation i forskellige browsere samt på Mac.
Alternativ til Block Site: Cold Turkey, som kan downloades her.

Etablering af en hensigtsmæssig mappestruktur

Hvis ikke man har en god struktur i sine dokumenter kan det hurtigt blive uoverskueligt at finde rundt i de mange dokumenter, som I både modtager i undervisningen og selv udarbejder igennem skoletiden. I denne video gives der et par forslag til, hvordan man let kan lave en overskuelig orden i sine dokumenter.
Vejledning i, hvordan man kommer i gang med at uploade sine egne videoer på Youtube, herunder kort præsentation af et par basale redigeringsfunktioner i YouTube til at rotere videoen med (man kommer let til at optage film på hovedet med sin mobiltelefon eller iPad) og til at indsætte små skriftlige kommentarer i vejledningen.
(Skriftlig vejledning)
Andre vejledninger, som med tiden vil blive integreret i denne side:
https://www.youtube.com/user/coolitconsult/videos (Google Drev, Google Sites m.m.)